Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Επιτέλους μπορούμε να αναρτούμε τα καταπληχτικά έργα των παιδιών μας!

Φίλοι και φίλες, σας χαιρετώ από καρδιάς! Αποφάσισα να φτιάξω αυτό το συναρπαστικό ελπίζω blog, για να μπορούμε επιτέλους να κάνουμε μια τράπεζα υλικού για το μάθημα της τέχνης. Ο καθένας από μας είναι μοναδικός και ξεχωριστός και συνεπώς μπορεί να δημιουργήσει κάτι το ιδιαίτερο και σπάνιο. Γιατί λοιπόν να μην έχουμε ένα τόπο να προβάλλουμε αυτές τις μοναδικές δημιουργίες που αντικρίζουν τα ματάκια μας συχνά πυκνά;
Μ' αυτό τον τρόπο μπορούμε να ανταλλάζουμε και να εμπλουτίζουμε τις ήδη υπάρχουσες ιδέες μας, κερδίζοντας πολλά από τις πινελιές των μικρών μας φίλων. Το μυστικό είναι να μη φοβόμαστε να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα. Έχουμε ανάγκη από νέες τολμηρές, πρωτότυπες ιδέες, έστω και ιδέες τρελλές για μερικούς! Το νέο, το καινούριο, το διαφορετικό, το τρελλό είναι αυτό που θα ελκύσει τους μαθητές μας και θα τους κάνει να βγάλουν από μέσα τους αυτά που εμείς δεν μπορούμε να δούμε και να σκεφτούμε.
Καλώ όλους τους φίλους συναδέλφους που ασχολούνται με το μάθημα αυτό, να συνεισφέρουν που και που στον εμπλουτισμό αυτής της τράπεζας υλικού.

Σας ευχαριστώ. Καλή χρονιά σε όλους, με άφθονες και συναρπαστικές δημιουργίες!

Σας φιλώ,
η φίλη σας Μαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου